+31 38 38 67516 info@vortexprint.nl
Selecteer een pagina

Dit is wie wij zijn

Wij brengen
kleur in je leven

Vortex Print is ontstaan uit de behoefte om rechtstreeks te kunnen printen op cilinder- en conische vormen.

Waarom doen wij dit

Als drukkerij bestaat ons bedrijf al sinds 1865. In 2020 zijn wij gestart met Vortex Print. In de afgelopen decennia is er veel veranderd, drukken in offset wordt langzaam vervangen door digitaal printen. Wij bieden nu met Vortex Print het alternatief voor alle oude druktechnieken die gebruikt worden bij het bedrukken van flessen, glaswerk, bekers, etc.. Wij werken schoon en gebruiken nooit te veel aan inkt. Wij kennen geen beperkingen in kleurgebruik of afmeting van het design. Geen kleine opdruk meer van logo’s of tekst, het gehele oppervlak is door ons te bedrukken.

Als drukkerij hebben wij jarenlange ervaring in kleurmanagement, printtechnieken en zijn wij alleen tevreden met het beste resultaat.

Ook voor een bijpassende verpakking van uw drinkbeker, waterfles of kaars bent u bij ons aan het juiste adres. In uw huisstijl of juist speciaal gemaakt voor de ontvanger.

Zo zorgen wij dat uw gewenste product op de juiste manier gepresenteerd wordt.

Laten we samen aan het werk gaan
Stuur ons je bericht!

Wij komen graag met je in contact. Stuur ons je bericht en wij reageren snel. Met onze kennis en machines maken wij samen jouw product nog mooier!

2 + 10 =